Üdvözöllek a Blogomon!

A bőrünk és a hajunk ápolása mellett nem szabad elfeledkezni a kezek, illetve a körmök szépségéről. Ma már számtalan lehetőség közül válogathatunk, ha valamilyen színt szeretnénk felvinni a körmünkre, műkörmök mellett a természetes hatású zselé és a shellac is hódít.

Minél tovább..

Mindig örömmel mesélek nektek a YUMI™ LASHES sikereiről - ezúttal arról, hogy Magyarországon is egyre több helyen kérhető ez a különleges szempilla-göndörítés. Az eljárás már világszerte népszerű a természetességet kedvelők körében, a magyar nők is hamar megszerették.

Az eljárással a műszempillához tovább..

Itthon is egyre felkapottabb szokás Halloween buliba járni, egyre többen vágnak bele az éjszakába felismerhetetlenné téve magukat. Nem elég azonban ijesztő jelmezbe bújni, a megfelelő sminkre is szükség van! Elképesztő, hogy micsoda alkotások készültek idén is ezen az éjszakán, nézzétek tovább..

Bőr-és hajtípusonként, illetve korosztályonként eltérő, hogy kinek hányszor ajánlott kozmetikushoz, fodrászhoz járnia, de kétségtelen, hogy a rendszeres ápolásnak köszönhetően sokkal egészségesebbnek, erősebbnek tűnik a bőr és a haj – a törődés és feltöltődés pedig nem csak a testünknek, de a tovább..

Nézzünk bele a sminktáskánkba, és gondoljuk át, hogy melyik rúzst, szempillaspirált és korrektort mikor vettük! A sminktermékek szavatossági idejére nagyon oda kell figyelni - ha eddig nem tettük, mielőbb ellenőrizzük le, hogy melyiktől kellene megválnunk!

Minden egyes terméknél, melyet a bőrünkre, tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli