Üdvözöllek a Blogomon!

Újabb nagyszerű hírről számolhatok be nektek, ugyanis Magyarországon elsőként a Beauty Pest Brow-ban van lehetőségetek kipróbálni a Biologique Recherche cég által fejlesztett egyedülálló készüléket, a az SKIN INSTANT LAB®-ot.

A SKIN...  tovább..

A tél igazán mozgalmas időszak a testnek és a léleknek egyaránt, az ünnepek elmúltával pedig érdemes magunkra is szánni egy kis időt. Töltődjünk fel energiával, szervezzük meg a napi teendők...  tovább..

Ha még nincs, akkor szebbnél szebb sminkek közül válogathatsz, ugyanis összegyűjtöttünk párat, melyekből – biztos vagyok benne – hogy tudsz majd választani. Az év utolsó éjszakáján nyugodtan engedjük meg magunknak,...  tovább..

Pár nap múlva itt a karácsony, és ha az utolsó pillanatra hagytad idén a vásárlást, akkor van egy nagyon jó ötletem, hogy mivel lepd meg a szeretteidet! Idén is kapható...  tovább..

Van, aki otthon magának szedi, más kozmetikushoz jár, vannak, akik tetováltatják, rajzolják, és olyanok is akadnak, akik nem csinálnak vele semmit, meghagyják természetes formájában. Látunk hajszálvékonyat, bozontosat, nagyívűt és szinte...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli